Beurs Vrouw! een groot succes!

By 15 maart 2017


LEEUWARDEN – De tiende editie van Vrouw! werd gevierd met een nieuwe huisstijl en vele verrassingen voor de trouwe bezoekers! De jubileum editie van beurs Vrouw! was een groot succes met ruim 24.000 bezoekers. Vrijdag was het bij de opening al erg druk en deze tendens hield ook de andere dagen aan.

Tijdens Vrouw! was er een fijne sfeer aanwezig. Er was niet alleen veel te shoppen en te zien, maar ook te doen en te beleven. De combinatie tussen de diverse segmenten viel erg goed bij de bezoekers. De bezoekers waren zeker niet in een paar uurtjes uitgekeken. Zo stonden de dames te swingen bij het optreden van Brace en liet de Vrouw! modeshow op een leuke wijze de nieuwste voorjaarstrends zien. Door de spectaculaire kappersshow van Jordan Kappers werd je weer helemaal op de hoogte gebracht van de nieuwste haartrends en ook de haute couture show van Oso Couture zorgde voor veel belangstelling. Volledig nieuw was het Vrouw! Paviljoen waar je aansloot bij leuke, inspirerende presentaties en workshops. Bij het Food plein was het culinair genieten bij de verschillende proeverijen en delicatessen. Je werd er verrast door de heerlijke mixen van Café Marakesh, Givako, de Surinaamse, Griekse en Turkse lekkernijen, foodworkshops en wijnproeverijen. Op het workshopplein kon je de hele dag aanschuiven bij creatieve workshops en werd je onder andere op de hoogte gebracht van de laatste woontrends.

Tijdens Vrouw! werd je meegenomen in een totaalbeleving waar je onder andere kon genieten van de fashion- en kappersshows, beautybehandelingen ondergaan, trends spotten, lekker eten, samen shoppen en workshops volgen. De organisatie kijkt zeer tevreden terug. Niet alleen de bezoekers waren razend enthousiast maar ook de exposanten hebben de beurs als zeer positief ervaren. Zij hebben tijdens Vrouw! goed zaken gedaan en veel exposanten hebben tijdens de beurs dan ook aangegeven volgend jaar weer te willen inschrijven. De 11e editie van Vrouw! vindt plaats van 9 t/m 11 maart 2018.