Opbouw Caravana 2017 in volle gang!

By 16 januari 2017

 

Leeuwarden, 17 januari – De opbouw van de Caravana 2017 is in volle gang. En dat is maar goed ook! In 3 dagen wordt het WTC Expo door zowel de organisatie als 400 exposanten omgetoverd tot een waar kampeerwalhalla.

Primeur! Dus u wilt een camper?
Een prachtige primeur op de Caravana: het eerste Nederlandse handboek voor camperaars. Dit boek telt 288 pagina’s vol handige tips en achtergrondinformatie voor de beginnende camperaar. Schrijvers Arie en Tineke de Ruijter zijn inmiddels ervaren camperaars, maar zijn dit niet altijd geweest. Arie: ‘’Wij kozen voor een camper vanwege de vrijheid, maar kwamen er al snel achter dat de camper een zeer complex kampeermiddel is. En dat is nou precies de reden waarom wij dit boek geschreven hebben. Omdat we dergelijke informatie als beginnend camperaar zelf goed hadden kunnen gebruiken!’’.

Geïnteresseerd in het eerste Nederlandse handboek voor camperaars? Op donderdag 19 januari om 13:00 zal bij entree west (stand 8091) het eerste boek overhandigd worden, en niet zomaar aan iemand. Het eerste boek zal overhandigd worden aan voormalig Nederlands schaatscoach en tevens fanatiek camperaar Ab Krook en zijn vrouw Ineke. Een ieder is natuurlijk van harte welkom dit feestelijke moment bij te wonen.

Femke Beekink, beursmanager van de Caravana 2017: ‘’Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat Arie en Tineke de Ruijter en Uitgeverij Anderszins onze beurs hebben uitgekozen voor de lancering van dit prachtige en handzame boek. Dat zegt iets over ons succes en dat van de branche’’

www.caravana.eu