Tien jaar Vrouw!: tijd voor een feestje

By 7 maart 2017

Tien jaar Vrouw!: tijd voor een feestje
Met onder meer Brace, Dries Roelvink en kappershow van Richard Jordan
Vrouwelijk Noord-Nederland kan zich op gaan maken voor een party van formaat: op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017 viert Vrouw! haar tiende verjaardag in het WTC Expo in Leeuwarden. Het ultieme vrouwenevent laat haar jubileumeditie uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan.
Onder andere Brace en Dries Roelvink zullen hun opwachting maken, de wereldberoemde Leeuwarder kapper Richard Jordan geeft een spetterende kappershow en Oso couture toont zijn nieuwste collectie High fashion.
Juiste combinatie
Met een nieuwe huisstijl en vele verrassingen worden de bezoekers ook dit jaar weer meegenomen in de ultieme totaalbeleving. Vrouw! biedt de juiste combinatie van samen shoppen, lekker eten, trends spotten, fashionshows bezoeken, beautybehandelingen ondergaan en workshops volgen. Vrouwen shoppen er de hele dag lang de mooiste items voor hun kinderen, interieur en zichzelf bij maar liefst 230 winkels onder één dak. Naast een shopbelevenis biedt Vrouw! ook heel verschillende workshops, presentaties, proeverijen en liveoptredens. ,,Natuurlijk pakken we dit jaar nóg grootser uit!”, benadrukt beursmanager Anouk Kuperus, die net als ‘haar’ Vrouw! ook een tienjarig jubileum viert.
Nieuw: Vrouw! Paviljoen
,,Volledig nieuw is het Vrouw! Paviljoen”, vertelt ze, ,,hier schuift de bezoeker aan bij leuke, inspirerende presentaties en workshops.” Zo zijn er workshops die uitgaan van het principe van de wet van de aantrekkingskracht, geeft een kindercoach tips over het vertalen van het gedrag van kinderen en is er een presentatie over de invloed van hormonen op de vrouw. Ook kunnen de bezoekers in het nieuwe paviljoen terecht voor tips en trucs om je leven zo in te kunnen richten zoals jij dat graag wilt.
Tijd voor een feestje
,,Naast alle vernieuwingen en verrassingen, is het natuurlijk ook gewoon tijd voor een feestje!” benadrukt Anouk. ,,Want wie jarig is trakteert. Wij trakteren onder andere op proeverijen en verrassende workshops, waaronder cocktails maken. Ook zijn verschillende activiteiten op het gebied van sport en gezonde voeding en vele creatieve workshops te volgen. Op Facebook zijn tijdens en voorafgaand aan Vrouw! acties waarmee leuke cadeautjes zijn te winnen en ook tijdens de beurs lopen de bezoekers de kans zomaar verrast te worden.
Het volledige programma, alle deelnemers, activiteiten en het laatste nieuws zijn te vinden op www.vrouw-beurs.nl.
Openingstijden
Vrijdag 10 maart 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 11 maart 10.00 – 18.00 uur
Zondag 12 maart 10.00 – 18.00 uur
Entreeprijzen
Entreeprijs kassa €11,50
Online kaartverkoop €9,50
Parkeren €4,00
Kinderen tot en met 12 jaar gratis entree*
* Onder begeleiding van minimaal één volwassene
Adres
WTC Expo, Entree West, Slauerhoffweg Leeuwarden
Tel: 058 294 15 00 www.vrouw-beurs.nl.