Het WTC Expo wordt van 11 tot en met 15 oktober 2017 omgetoverd tot de grootste occasionshow van Friesland. 750 glimmende modellen staan dik in de lak, te wachten op een gloednieuwe eigenaar.
Een met zorg geselecteerd aanbod van diverse modellen van de bekende merken wordt hier gedurende 5 dagen gepresenteerd. Wat de wensen van een nieuwe auto ook zijn, het uiterlijk, de opties, de prijs of duurzaamheid, alle categorieën komen aan bod.
Op de show profiteer je eveneens van messcherpe prijzen en kortingsacties, dus zeker de moeite waard om even langs te komen. Tussen de auto’s door kunt u heerlijk genieten van een drankje op het terras binnen in de zaal.
Openingstijden:
Wo. & Do. & Vr.: 13.00 – 21.00 uur
Za. & Zo.: 11.00 – 17.00 uur
De entree is zoals altijd gratis!
Klik hier om naar de website van de organisatie te gaan.