Van 27 t/m 29 oktober 2017 staat het WTC Expo Leeuwarden volledig in het teken van CLASSICSNL.


Deze beurs is een must voor de ware liefhebber van oldtimers, klassiekers en youngtimers. De beurs herbergt een ruim aanbod automobielen van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair. Daarnaast vindt u hier vele stands met onderdelen, toebehoren, restauratiebedrijven, financiële dienstverlening en verzekeringen en taxaties. Verder ontbreken ook stands met merkenclubs, verenigingen en documentatie en verzamelen niet.

CLASSICSNL is de beurs voor de liefhebbers, verzamelaars en enthousiastelingen van klassieke automobielen. Bent u op zoek naar een klassieker, wilt u uw klassieker laten taxeren of restaureren, of bent u juist op zoek naar net dat ene onderdeel of de brochure van uw auto, op CLASSICSNL komt u in contact met enthousiaste exposanten die u graag op weg helpen. Dé klassiekerbeurs voor professionals en liefhebbers. De beurs brengt liefhebbers van klassieke automobielen en bijbehorende historie bijeen en is ideaal om sfeer te proeven en gelijkgestemden te treffen.

U kunt op vrijdag terecht van 13.00 – 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur.

Kijk voor alle informatie op
www.classicsnl.nl