Ontdek de wereld met Caravana!


Caravana pakt van donderdag 19 t/m dinsdag 24 januari 2017 uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. U beleeft de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen.

Het thema van Caravana 2017 is ‘Proef de vrijheid!’. Met dit thema vieren we dat kamperen ons het ultieme gevoel van vrijheid geeft. Met de camper langs de kust van Frankrijk, met de caravan naar die ene prachtige camping in Italië of met de vouwwagen naar de prachtige Adriatische kust in Kroatië. En als het niet bevalt? Dan rijden we door naar de volgende bestemming. Dát is vrijheid!

Caravana

Meer informatie kunt u vinden op:
www.caravana.eu