WTC Hospitality
Voor de culinaire verzorging van uw partijen, evenementen, vergaderingen en ontvangsten binnen het WTC complex kunt u terecht bij WTC Hospitality, de in-house cateringservice van topniveau.
Onder de naam WTC Hospitality wordt de horeca-exploitatie in het WTC Expo en WTC Hotel Leeuwarden verzorgd. WTC Expo Leeuwarden is een multifunctioneel, centraal in Leeuwarden gelegen, beurscomplex met een oppervlakte van ruim 45.000 m².
In de hallen en zalen, die voor verschillende doeleinden zijn te gebruiken, is veel mogelijk: grootschalige beurzen, congressen en evenementen, maar ook kleinere bijeenkomsten in alle soorten en maten.
De bekwame bedieningscrew van WTC Hospitality staat garant voor topgastvrijheid. Of het nu gaat om een sit-down diner voor uw gasten of een popconcert voor 10.000 bezoekers, het doel is uw gasten van begin tot eind een onvergetelijke ervaring te laten beleven.
Hotel / Zalen
Binnen het hotel verzorgen wij de complete catering. Op de begane grond verzorgen wij middels onze brasserie en restaurant The Globe de horeca. Onze uitgebreide menukaarten bieden voor alle doelgroepen ruime lunch- en dinermogelijkheden.
De zalen van het hotel (ook wel banqueting genoemd) worden verhuurd door onze afdeling WTC V&C, in combinatie met deze afdeling verzorgen wij catering op maat voor feesten, vergaderingen of seminars, congressen of andere bijeenkomsten.