WTC Hospitality exploiteert, als exclusieve in house cateraar, de volledige horeca in het WTC Expo complex in Leeuwarden. Er zijn verschillende mogelijkheden en voorzieningen voor de cateringservice van topniveau tijdens beurzen, congressen en evenementen. WTC Hospitality is preferred supplier van het VNG jaarcongres.
De bekwame bedieningscrew van WTC Hospitality staat garant voor topgastvrijheid. Of het nu gaat om een sit-down diner voor uw gasten of een popconcert voor 10.000 bezoekers, het doel is uw gasten van begin tot eind een onvergetelijke ervaring te laten beleven.
Catering op uw stand
Er zijn verschillende mogelijkheden en voorzieningen voor de horecabenodigdheden op uw stand. Als standhouder kunt u tijdens de beurs verschillende soorten dranken, lunchpakketten en bittergarnituren bestellen. Wanneer u gebruik wilt maken van de horeca service van het WTC Hospitality dan kunt u deze bestellen door uw bestelling middels één van onderstaande links digitaal aan ons door te geven. Houdt u er rekening mee dat u tijdig bestelt, zodat de door u bestelde benodigdheden op tijd geleverd kunnen worden.
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met WTC Hospitality, te bereiken via 058-2941590 of info@wtchospitality.nl.
Bestelling lunchpakketten en bittergarnituren
Bestelling dranken
WTC Betaalkaart
Naast de cateringservice kunt u gebruik maken van onze horecagelegenheden in het complex. Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruik maken van ons betaalsysteem met de exposantenbetaalkaart. Met deze betaalkaart kunt u in onze restaurant Grutte Pier, bij het Standhouderbuffet en op veel van onze terrassen gebruik maken van onze diensten. Al het verbruik wordt op deze betaalkaart geregistreerd en na afloop van de beurs ontvangt u hiervan een factuur. U hoeft niet meer contant af te rekenen en losse bonnen in uw administratie te verwerken. U krijgt van ons één overzichtelijke factuur.
Wanneer u gebruik wilt maken van de betaalkaart, verzoeken wij u deze minimaal één week voor aanvang van de beurs aan te vragen via onderstaande link.
Algemene Voorwaarden Betaalkaart
Aanvraagformulier betaalkaart