Al meer dan 10 jaar huren wij kantoorruimte van het World Trade Center (WTC) te Leeuwarden.

Toen ik hier kwam, begin 2000, droeg het gebouw nog de naam EATC, aldus mr. Hans de Boer (partner bij de Boer & Egberts Advocaten). De overgang naar de WTC-organisatie, enkele jaren later, heeft het er voor ons als huurders alleen maar beter opgemaakt.
De kwaliteit van het gehuurde en de service waar wij op kunnen terugvallen, is uitstekend. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Daar houden wij van. Want, zo handelen wij als advocaten namelijk ook!
Voor ons als zakelijke dienstverleners is de locatie ook van groot belang. Het WTC-Leeuwarden voldoet wat dat betreft aan alle positieve kwalificaties. Makkelijk bereikbaar, ruime parkeermogelijkheden en een prima zakelijke uitstraling.
Verder biedt de WTC Business Club ons een waardevol netwerk.
En, tot slot, voor de prijs hoef je het hier echt niet te laten!
Al met al zijn wij zeer tevreden huurders. Voor ons is geen betere locatie in Leeuwarden denkbaar.

De Boer & Egberts Advocaten

Goede bereikbaarheid en de juiste uitstraling waren de eerste redenen voor Ulinq om het WTC Leeuwarden te overwegen als mogelijke locatie voor het aanhouden van kantoorruimte.
Wanneer je dan daadwerkelijk op je plek zit, waardeer je andere services zoals centrale receptie, postbehandeling en beveiliging. De aanwezigheid van café en restaurant is erg handig om met relaties af te spreken. Mocht het wat later worden dan overnachten onze relaties in het hotel. De mogelijkheid om per dagdeel vergaderruimte en zalen te huren werkt kostenbesparend; flexibiliteit wat in inmiddels ook ander bedrijven hebben ontdekt.
Kortom, een uitstekende plek met dynamiek en ambiance om neer te strijken als zakelijk huurder.

Tjep Smits, Ulinq

Wij werken graag en zeer plezierig samen met WTC Expo. Of het nu gaat om een vergadering voor 25 personen of een internationaal congres voor 500 gasten; voor elke bijeenkomst biedt het WTC Expo een passende ruimte. De plenaire zaal met een capaciteit van meer dan 800 personen biedt alle comfort en de overzichtelijke zaalindeling maakt dat workshoprondes snel en efficiënt verlopen.
De uitstekende catering, ruime gratis parkeergelegenheid en de “alles kan” mentaliteit van de medewerkers maakt dat zowel wij, als (en dat is nog veel belangrijker) onze opdrachtgevers vol lof zijn over het WTC Expo.

Jant van Dijk, Congres Bureau Friesland