BCDN 2018; wederom succesvol!

By 22 maart 2018

Business Contact Dagen Noord wederom succesvol!

De Business Contact Dagen Noord (BCDN) was op 20 en 21 maart in het WTC Expo Leeuwarden dé plek om zaken te doen, te netwerken en leads te genereren. Ondernemers in het noorden werden tijdens deze twee netwerkdagen samengebracht. De beurs werd geopend door Commissaris van de Koning, Arno Brok. Met een gelijk aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar en twee uitverkochte beurshallen kijkt de organisatie tevreden terug op twee innoverende dagen.
De nadruk lag bij BCDN op kwaliteit en inhoud. De reacties over de totale opzet en sfeer van de beurs waren positief. Er was door de ruim 350 deelnemers flink uitgepakt en men wist op een informele wijze contacten te leggen en te netwerken. De bezoekers van het zakenevent zijn veelal beslissingsbevoegd zoals managers, directeuren en eigenaren. Dit in combinatie met een goed gevuld aanbod maakt BCDN tot een succes. ‘Nu al hebben vele deelnemers aangegeven volgend jaar weer aanwezig te zijn. Ook hebben er al gesprekken plaatsgevonden voor nieuwe pleinen en initiatieven, een positief signaal’ aldus beursmanager Anouk Kuperus.

Prominente sprekers wisten de bezoekers op de ondernemerspleinen te informeren over nieuwe en interessante ontwikkelingen binnen het ondernemerschap. Het interactieve programma en de diversiteit aan sprekers, masterclasses en presentaties werden goed ontvangen door de bezoekers.
De Leeuwarder Ondernemersprijs, De Het!, die traditiegetrouw tijdens de BCDN wordt uitgereikt, werd in de wacht gesleept door Boekhandel van der Velde. In het kader van Culturele Hoofdstad was er dit jaar ook de Culturele Ondernemersprijs, deze ging naar dansschool Saco Velt.
Kijk voor alle informatie op www.bcdn.nl