Beurs Vrouw! wederom een groot succes!

By 12 maart 2018

 

Persbericht

12 maart 2018

Beurs Vrouw! wederom een groot succes!

Leeuwarden – Het WTC Expo in Leeuwarden stond drie dagen lang in het teken van fashion, beauty, lifestyle, health, food & drinks en veel meer. Duizenden dames bezochten in het weekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart Vrouw! en lieten zich verrassen door een grote diversiteit aan workshops, exposanten en optredens. De elfde editie van beurs Vrouw! was een groot succes en de bezoekersaantallen zijn dan ook gestegen ten opzichte van afgelopen jaar. Vrijdag was het bij de opening al erg druk en deze tendens hield ook de andere dagen aan.

“Die diversiteit was een bewuste keuze”, zegt beursmanager Emmy Dijkstra. “We wilden vrouwen zowel in de ‘look and feel’ als in het aanbod veel afwisseling bieden. De reacties hierop waren positief.”Tussen de 230 exposanten was er volop ruimte gecreëerd voor workshops, showkamers, metamorfoses, massages en veel meer. Vrouwen konden daarnaast hun haar laten knippen en stylen, lieten zich opmaken, genoten van hun strak gelakte nagels en ondergingen vele verschillende massages.

Onder het dak van een groot, houten frame in de vorm van een huis werden zeer uiteenlopende workshops aangeboden, die stuk voor stuk een succes bleken. Alle workshops waren volgeboekt en de bezoekers gingen tevreden huiswaarts.

De North Model Search van North Model Scouting werd zo’n succes, dat de scouts en jury uiteindelijk bijna 300 jongens en meiden hebben beoordeeld op hun modelskills. Naast looks en lengte werd er ook gekeken naar de potentie die de jonge modellen hebben. Na een catwalktraining op de zaterdagochtend presenteerden de deelnemers zich ’s-middags aan agencies uit Parijs, London en New York. 29 van hen kregen een zogenaamde ‘call back’ en uiteindelijk wonnen twee meiden een casting in Parijs.

Demi van Wijngaarden gaf een spetterend optreden, wat veel jong publiek trok. De nummer drie van de meest recente The Voice of Holland nam na haar show uitgebreid de tijd om met alle fans op de foto te gaan. Danny Froger op zijn beurt dompelde op zondag de sfeervolle ruimte rond het hoofdpodium binnen no time om in een gezellig bruin café. Ook hij had veel interactie met zijn fans, alle kinderen mochten op het podium komen en iedereen zong uit volle borst mee.

De eerste inschrijvingen voor Vrouw! 2019 zijn al binnen en beursmanager Emmy Dijkstra kijkt al weer met vol vertrouwen uit naar de volgende editie in 2019!

Vrouw! 2019 vindt plaats op 8, 9 en 10 maart 2019.