Hobby & Vrije Tijd : vernieuwend leuk!

By 13 november 2018

 

Hobby & Vrije Tijd : vernieuwend leuk!

De 34e editie van Hobby & Vrije Tijd mag spreken van een geslaagd weekend. Verzamelaars, knutselaars, liefhebbers maar vooral ook kinderen konden zich afgelopen weekend vergapen aan een groot aantal hobby’s en vrijetijdsbestedingen.
De organisatie heeft hard gewerkt aan verbreding en vernieuwing van de beurs. Dit heeft zich onder andere geuit in de beleefhal, waar een groot aantal sporten zich zelf heeft kunnen promoten. Dat laatste vooral door de bezoekers de sport zelf te laten ervaren.
Ook het populaire gamen, misschien wel de grootste vrijetijdsbesteding van dit moment, is natuurlijk niet onbelicht gebleven. Tijdens de beurs heeft op alle beursdagen een succesvol FIFA ‘19 toernooi plaatsgevonden. “Wij willen deze segmenten in de komende edities verder uitbouwen”, aldus beursmanager Jacco van Emst. “Onze beurs moet nog meer toonaangevend worden op het gebied van hobby en vrije tijd in de breedste zin van het woord”.
Naast sporten en gamen was er van alles te zien op het gebied van modelspoorbanen, Lego, radiografisch bestuurbare auto’s, vliegtuigen, drones en zelfs boten in een echte speciaal daartoe aangelegde vijver. Voor de creatieve bezoekers was er ook een knutsel- en handwerkhoek.
Het aantal bezoekers is vergeleken met voorgaande jaren stabiel gebleven. Daarover is de organisatie niet geheel tevreden: “we zullen toch nog beter moeten kijken naar onze doelgroepen en de communicatie. Een bezoek aan deze beurs staat namelijk 100% garant voor een hele leuke dag voor het hele gezin, maar dat moeten mensen eerst ervaren”.
De organisatie kijkt met vertrouwen uit naar de volgende editie van de beurs. Zij zal met veel enthousiasme de volgende Hobby & Vrije Tijd organiseren. Binnenkort volgt meer informatie over de komende editie.