Klassiekerbeurs CLASSICSNL groeit wederom

By 29 oktober 2018
Persbericht
22 oktober 2018

Klassiekerbeurs CLASSICSNL groeit wederom

Van 26 t/m 28 oktober 2018 werd CLASSICSNL – dé beurs voor klassieke automobielen – georganiseerd in het WTC Expo in Leeuwarden. Maar liefst 20.000 m2 werd gevuld met een variatie aan klassieke auto’s en youngtimers, onderdelen, accessoires en toebehoren. Er kan van een geslaagde beurs gesproken worden, nu de vierde editie van CLASSICSNL opnieuw een bescheiden groei in bezoekersaantallen vertoonde. De vierde editie van CLASSICSNL trok dit weekend ruim 9.000 bezoekers vanuit het hele land.
‘’We hebben veel lovende reacties op de diversiteit van onze beurs mogen ontvangen. We zijn er in geslaagd om een beurs neer te zetten waar variëteit voorop staat. Bezoekers konden dit weekend bij ons terecht voor onderdelen en gangbare klassieke auto’s, maar er kon ook weggedroomd worden bij wagens die voor menig mens onbetaalbaar zijn. Deze diversiteit én de sfeervolle aanblik maakt ons uniek’’, aldus Beursmanager Femke Beekink.
Het themaplein ‘Iconic Cars’, wat in samenwerking met meerdere deelnemers werd georganiseerd, gaf de nodige allure en aandacht aan CLASSICSNL 2018. Menig bezoeker was onder de indruk van de expositie die de ontwikkeling van de auto door de twintigste eeuw heen overzichtelijk weergaf. Op zondag was de Catawiki oldtimerveiling een succes. Op deze veiling werd driftig geboden en wisselden vele prachtige klassiekers van eigenaar. De onderdelen en accessoire braderie, dit jaar nieuw op de beurs, werd door bezoekers eveneens goed bezocht.
‘De groei van CLASSICSNL door de jaren stemt ons positief , Aldus Femke Beekink. ‘’We geloven wel dat er door de jaren heen nog meer uit deze beurs gehaald kan worden. De organisatie zal dan ook in beraad gaan met haar deelnemers én bezoekers om van de vijfde editie een nog groter succes te maken’’.