Klassiekerbeurs CLASSICSNL volledig volgeboekt!

By 22 oktober 2018
Persbericht
22 oktober 2018

Klassiekerbeurs CLASSICSNL volledig volgeboekt!

Leeuwarden – Aan de vooravond van de opbouw voor de vierde editie van CLASSICSNL is de beurs wederom volledig volgeboekt. De komende dagen zullen de hallen van het WTC Expo in Leeuwarden langzaam aan gevuld worden met klassiekers, youngtimers, motoren, accessoires en toebehoren.

Iconische auto’s als hoofdthema
Het hoofdthema van CLASSICSNL staat in hal 4 en heet Iconic Cars. In een tijdlijn van 1900 tot nu worden modellen tentoongesteld die tot de verbeelding hebben gesproken en niet meer weg te denken zijn uit de geschiedenis. Natuurlijk ontbreekt de T Ford niet. Het model waarmee de wereld mobiel werd. Met dit model wilde Henry Ford zijn droom waarmaken, namelijk het produceren van een auto die zo goedkoop zou zijn dat iedereen met een redelijk inkomen zich deze zou kunnen veroorloven. Maar ook een brilkever, een Citroën DS en nog 8 andere legendarische auto’s vind je op het themaplein in hal 4.
Veiling Catawiki
In samenwerking met Catawiki is er ook dit jaar weer een live veiling op CLASSICSNL! Catawiki is de grootste veilingwebsite van Europa met iedere week meer dan 300 verschillende veilingen in meer dan 80 categorieën. Catawiki vult op CLASSICSNL een volledige hal met bijzondere klassieke auto’s, motoren, youngtimers, automobilia en modelauto’s die live online geveild worden!
60 jaar Austin Healey Sprite
De Austin Healey Sprite MKI bestaat zestig jaar en dat wordt op CLASSICSNL gevierd met een plein waar deze icoon van de Engelse automobielindustrie centraal staat. Eyecatcher zal ongetwijfeld de Sprite MKI in race-uitvoering van Carrosso zijn waarmee de vermaarde Tonio Hildebrand successen vierde op Zandvoort! Bewonder meerdere wagens van Britse makelij op stand 4101 én in de entree.
Tickets bestellen
Naast de aandacht voor de veiling en de themapleinen is er natuurlijk een uiterst gevarieerd aanbod klassiekers, zodat de beurs voor iedere auto –en klassiekerliefhebber meer dan de moeite waard is! In de online voorverkoop bedraagt een toegangsbewijs € 11,50. Kaarten zijn te bestellen via de website.
www.classicsnl.nl