Klassiekerbeurs verwelkomt nieuwe deelnemers!

By 4 oktober 2018
Persbericht
4 oktober 2018

Klassiekerbeurs verwelkomt nieuwe deelnemers!

Leeuwarden – over ruim 3 weken is het weer zover: dan worden de hallen van het WTC Expo in Leeuwarden voor de vierde keer omgetoverd tot een waar klassieker walhalla. Oldtimer, maar ook youngtimer liefhebbers kunnen zich vergapen aan prachtige auto’s of kunnen informatie inwinnen bij verschillende dienstverlenende bedrijven. Er kan zelfs een bod uitgebracht worden tijdens de veiling!

Nieuwe deelnemer: Pedal To The Metal

Een kroon op het werk is voor CLASSICSNL 2018 het verwelkomen van een aantal nieuwe deelnemers, waaronder Pedal To The Metal: dé zeldzame musclecar dealer van Nederland. Dit gerenommeerde bedrijf is begonnen vanuit een passie en levert alleen zorgvuldig geselecteerde, zeldzame en goede kwaliteit auto’s af.
met een schitterende selectie musclecars debuteren ze op de vierde editie van CLASSICSNL.

Themapleinen

Aan thema’s ontbreekt het de vierde editie in ieder geval niet. Het hoofdthema draait om de ontwikkeling van de auto in de twintigste eeuw. Bezoekers kunnen maar liefst 12 iconische auto’s bewonderen: van 1900 tot nu. Daarbij vieren we op CLASSICSNL 2018 de 60 jarige verjaardag van de Austin Healey sprite, ook wel kikkeroog genoemd. Het derde thema staat in het teken van de geüniformeerde beroepen, waarbij een auto onmisbaar was. In hal 4 bewonder je verschillende klassieke ambulances, brandweerauto’s, legervoertuigen en een politie auto.

Accessoire- en onderdelenbraderie

Dit nieuwe segment wordt aankomende editie voor het eerst geïntroduceerd op CLASSICSNL: onderdelen en accessoires. Deze onderdelenbraderie in de grote promenade is een aanvulling op het al bestaande assortiment, en maakt CLASSICSNL compleet en interessant voor iedereen.

Veiling

In samenwerking met Catawiki is er ook dit jaar weer een live veiling op CLASSICSNL! Catawiki is de grootste veilingwebsite van Europa met iedere week meer dan 300 verschillende veilingen in meer dan 80 categorieën. Catawiki richt wederom hal 2 volledig in met klassieke auto’s, motoren, youngtimers, automobilia en modelauto’s die live online geveild worden!

Tickets bestellen

Naast de aandacht voor de thema auto’s, de veiling en de braderie is er natuurlijk wederom gezorgd voor een uiterst gevarieerd aanbod, zodat de beurs voor iedere auto- en klassiekerliefhebber meer dan de moeite waard is. Bezoekers kunnen online een kaart met korting kopen voor slechts €11,50. Dit kan via de website: www.classicsnl.nl