Van 11 t/m 15 april 2018 wordt het WTC Expo wordt omgetoverd tot de grootste occasionshow van Friesland. 500 glimmende auto’s, caravans en campers staan dik in de lak, te wachten op een gloednieuwe eigenaar.

Een met zorg geselecteerd aanbod van diverse modellen van de bekende merken worden hier deze week gepresenteerd. Wat de wensen van een nieuwe auto, caravans en campers ook zijn, het uiterlijk, de opties, de prijs of duurzaamheid, alle categorieën komen aan bod.

Op de show profiteer je eveneens van messcherpe prijzen en kortingsacties, dus zeker de moeite waard om even langs te komen. Tussen de auto’s, caravans en campers door kunt u heerlijk genieten van een drankje op het terras binnen in de zaal.

En natuurlijk krijgt u indien gewenst een GRATIS waardebepaling van uw auto. Mocht u een adviseur nodig hebben voor een financiering of verzekering dan zijn er adviseurs van AUTOKAN aanwezig om u optimaal te adviseren.

 

Openingstijden:
Wo. & Do. & Vr.: 13.00 – 21.00 uur
Za. & Zo.: 11.00 – 17.00 uur
De entree is zoals altijd gratis!
Klik hier om naar de website van de organisatie te gaan.