Rondom Huis gaat niet door

De eerste editie van Rondom Huis, met alles op het gebied van bouwen en verbouwen van de woning, die gepland stond van vrijdag 3 tot en met zondag 5 maart 2017 in het WTC Expo Leeuwarden, gaat niet door.

De opzet van Rondom Huis was om een eigentijds en volwaardig aanbod voor een echt in wonen geĆÆnteresseerd publiek neer te zetten. Het nieuwe concept bood ruimte voor letterlijk alles wat met bouwen, verbouwen, verhuizen, duurzaamheid en de financiering van een droomhuis te maken heeft. Rondom Huis moest een bron van inspiratie en informatie zijn voor iedereen met woonplannen.

De reacties van potentiƫle standhouders op de vernieuwde opzet waren vrijwel zonder uitzondering positief. Het aantal inschrijvingen voor de beurs viel op zich niet tegen, maar helaas op het gebied van inhoud onvoldoende representatief om er een geslaagde beurs van te maken.

De komende tijd gaat de organisatie de mogelijkheden van het concept Rondom Huis onderzoeken en beoordelen of er een editie in 2018 zal gaan plaats vinden.

Meer informatie kunt u vinden op:
www.rondom-huis.nl