Van 25 t/m 27 oktober 2019 staat het WTC Expo Leeuwarden volledig in het teken van CLASSICSNL.


In het WTC Expo te Leeuwarden vindt van vrijdag 25 t/m zondag 27 oktober voor de vijfde keer de beurs CLASSICSNL plaats. Ruim 20.000 vierkante meter wordt ter beschikking gesteld om klassiekerbezitters- en liefhebbers samen te brengen. CLASSICSNL biedt een gevarieerd aanbod; van oldtimer tot youngtimer, in verschillende prijsklassen, van dure exclusieve klassiekers tot gangbare modellen van vroeger.

CLASSICSNL is de beurs voor de liefhebbers, verzamelaars en enthousiastelingen van klassieke automobielen. Bent u op zoek naar een klassieker, wilt u uw klassieker laten taxeren of restaureren, of bent u juist op zoek naar net dat ene onderdeel of de brochure van uw auto, op CLASSICSNL komt u in contact met enthousiaste exposanten die u graag op weg helpen. Dé klassiekerbeurs voor professionals en liefhebbers. De beurs brengt liefhebbers van klassieke automobielen en bijbehorende historie bijeen en is ideaal om sfeer te proeven en gelijkgestemden te treffen.

Tot ziens op CLASSICSNL 2019!

U kunt op vrijdag terecht van 12.00 – 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur.

Kijk voor alle informatie op
www.classicsnl.nl