11-12-13 januari presenteert Faderpaard 2018 De Hengstenkeuring & FRIESIAN PROMS


Van 11-13 januari is het weer tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt van alle Friese paardenliefhebbers FADERPAARD2018 met de Hengstenkeuring & FRIESIAN PROMS. Het WTC Expo in Leeuwarden wordt weer omgetoverd tot een prachtige arena met een gevarieerd strodorp en prachtig gezelligheidsterras. Naast de traditionele Hengstenkeuring kunt u ook komend jaar weer genieten van de FRIESIAN PROMS met een internationaal programma. Op donderdagavond 11 januari of vrijdagavond 12 januari kunt u genieten van optredens van niemand minder dan Douwe Bob, Alessandro Safina, Elske de Walle en spectaculaire paardenoptredens van Gilles Fortier en natuurlijk een glansrol voor ons prachtige Friese paard!
Kijk vanaf 4 september 2017 voor meer informatie op www.faderpaard.nl

Meer informatie kunt u vinden op
www.faderpaard.nl