10-11-12 januari presenteert FADERPAARD 2019: de Hengstenkeuring & FRIESIAN PROMS


Van 10-12 januari is het weer tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt van alle Friese paardenliefhebbers: FADERPAARD 2019 met de Hengstenkeuring & FRIESIAN PROMS. Het WTC EXPO in Leeuwarden wordt weer omgetoverd tot een prachtige arena met een gevarieerd strodorp en prachtig gezelligheidsterras. Naast de traditionele Hengstenkeuring kunt u ook komend jaar weer genieten van de vierde editie van de FRIESIAN PROMS met een internationaal programma. Op donderdagavond 10 januari of vrijdagavond 11 januari kunt u genieten van optredens van niemand minder dan Hessel & Tess, Danny Vera, Mirusia Louwerse en the Gibson Brothers. Daarnaast spectaculaire paardenoptredens van the Gonzales horse show en natuurlijk een glansrol voor ons prachtige Friese paard!

Meer informatie kunt u vinden op
www.faderpaard.nl