Stoffenspektakel 8 september 2019

De grootste stoffenbeurs van Nederland, komt ook dit najaar weer naar het WTC Expo in Leeuwarden. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!
Op het Stoffen Spektakel word er door een regionale naaimachinedealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Deze naaimachinedealer neemt een grote collectie mee met verschillende merken naaimachines. Modevak scholen zijn soms aanwezig, om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding.
De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.
Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat u afreist, altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel voor veranderingen.
Naam evenement: Stoffen Spektakel
Plaats: WTC Expo, Leeuwarden
Datum: 8 september 2019
Openingsuren: 10:00u tot 17:00u
Toegangsprijs: Gratis
Korte beschrijving: Hét evenement met alles op het stoffen gebied!
Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl
Contactgegevens:
E-mail organisator: info@stoffenspektakel.nl