Ruim tien jaar lang staat de beurs Vrouw! in Leeuwarden voor een kwalitatief hoogwaardige beurs voor een groot publiek kooplustige vrouwen. In het vroege voorjaar van 2020 vindt van 13 t/m 15 maart de 13e editie plaats.

Tijdens Vrouw! 2020 kom je samen om heerlijk te sneupen, shoppen, kletsen en genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Schrijf je in voor de verschillende workshops en doe eindeloos inspiratie op. Want ook dat is Vrouw! Beleef jouw ultieme dag Vrouw! tijdens de spannende modelcontest en vernieuwende modeshows; laat je onderdompelen in alles wat er te beleven valt op het gebied van fashion, beauty, health en lifestyle.

Natuurlijk kun je ook komen shoppen bij 230 verschillende winkels, onder één dak. Dus maak je vriendin, moeder, zus of dochter ook zo enthousiast, trek je stevige stappers aan en beleef jouw ultieme dag op Vrouw!

Meer informatie kunt u vinden op:
www.vrouw-beurs.nl