Ouder&Kind beurs

Op vrijdagavond 14 oktober en zaterdag 15 oktober staat de eerste editie van de Ouder en Kind beurs in het WTC EXPO – Congrescentrum in Leeuwarden op de agenda. Deze beurs staat volop in het teken van shoppen, beleven, spelen, genieten, proberen en ervaren. Het uitje voor jong en oud. En de toegang is gratis!

De Ouder en Kind beurs bestaat uit 3 sfeervolle ruimten. Op alle drie de pleinen vind je naast veel informatie ook een heleboel leuke producten en kleding. Dus, shop till you drop! Daarnaast kun je je ter plekke inschrijven voor het bijwonen van een gratis workshop en maak je kans op hele mooie prijzen.

Aan de animatie voor kinderen is ook gedacht. Voor de kinderen is er buiten bij de ingang een schaatsbaan, binnen een prachtig speelparadijs dat grenst aan het ouder en kind café. Er is nog veel meer te doen. Laat je verassen tijdens deze unieke en sfeervolle Ouder en Kind beurs 2016.

De ouder en kind beurs is het ultieme dagje uit, en staat in het teken van zwangerschap, baby’s, ouderschap en kids t/m 8 jaar. De beurs biedt volop prijzen en activiteiten aan voor zowel jong en oud! Kom je ook een kijkje nemen?