Trouwen in stijl

 

 


“Trouwcollectief Friesland is een samenwerkingsverband van Friese ondernemers die samen voor toekomstige bruidsparen eenvoudig de perfecte bruiloft kunnen regelen. Alle facetten voor het regelen van een bruiloft komen aan bod, van feestlocatie tot bruidsboeket, van huwelijksreis tot originele bedankjes; aan alles is gedacht.

Het programma start om 17.00 uur en men kan tot 22.00 uur de beurs bezoeken. De hele namiddag en avond zijn er modeshows met de nieuwste bruid- en bruidegommode, smakelijke proeverijen en prachtige decoraties. Het publiek kan inspiratie opdoen op het gebied van het mooiste trouwvervoer, bruidsboeketten, bijzondere trouwringen en bruidstaarten. Gedurende de bruidsbeurs worden er diverse workshops gegeven en wordt de avond feestelijk afgesloten met een swingend DJ optreden. Tevens wordt er een heuse ceremonie nagebootst, kortom een avond vol beleving, tips & tricks en inspiratie.

De entree bedraagt € 6,- per persoon, inclusief één consumptie en gratis parkeren. Kinderen mogen gratis het event bezoeken.

Openingstijden: 17.00-22.00 uur

Lokatie: WTC Congrescentrum

Ingang: WTC hotel, parkeren gratis”

Klik hier voor meer info op de website van de organisatie.