De #1 RAMMSTEIN Tribute FEUERENGEL
Full Pyro Show 5 januari in het WTC Expo Leeuwarden


Als je door RAMMSTEIN zelf uitgenodigd wordt om op hun feestje te spelen dan wordt je serieus genomen… Dat overkwam de #1 RAMMSTEIN tribute FEUERENGEL t.g.v. de uitreiking van een dubbel platina en gouden plaat voor de albums ‘Sehnsucht’ en ‘Herzeleid’.
Vrijwel iedereen die ooit een RAMMSTEIN concert bezocht, kent het unieke karakter ervan. Een band die zijn eigen weg gaat. Op grond van het RAMMSTEIN concept trachtten diverse Duitse bands de weg naar roem en fame te bereiken maar wat overblijft waren de pioniers uit Berlijn. En terecht!
Tijdens een concert van RAMMSTEIN in 1997 ontstond het idee om de band eer aan te doen en ze zo origineel mogelijk te benaderen. De band FEUERENGEL was geboren en werd de eerste en de #1 RAMMSTEIN tribute. Dat FEUERENGEL de nummers goed kon vertolken was al snel duidelijk, maar de show was en is minstens zo belangrijk. Een eigen reeks spectaculaire pyro effecten zorgen voor de nodige accenten met vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, kruisbogen en explosieven!
De media volgde FEUERENGEL nauwgezet en zorgde voor diverse publicaties in tijdschriften, kranten en TV optredens zoals op MTV en op Duitse en Nederlandse zenders met weer als gevolg toenemende belangstelling voor hen spectaculaire in- en outdoor concerten.
Een concert van FEUERENGEL doet RAMMSTEIN de eer aan die ze verdient. Een live concert is een ware belevenis en staat garant voor muzikaal en visueel spektakel.
Dat belooft ook het concert op 5 januari in het WTC Expo te worden met als support de Friese band BRITISH FAME (o.a. Judas Priest, Motorhead e.a.). Klik hier voor het promofilmpje van British Fame.

Zoals de bandleden zeggen ‘wie heeft nou de gelegenheid om zich op deze manier onder te dompelen in de bizarre wereld van Rammstein? Wij FEUERENGEL, en het maakt ons trots dat duizenden daarin meegaan!
Kortom een Cultureel Heavy 2018 kick-off met de FEUERENGEL full pyro show!

Mis het niet!

Aanvang: 20.15 uur

Doors open: 19.00 uur

Avondkassa: € 25,-

Min. leeftijd: 16 jaar

Websites: www.feuerengel.dewww.british-fame.nl