SLOTFEEST SIMMERTIME 2018- 25 november


‘de takomst fan Fryslân’
SLOTFEEST SIMMERTIME 2018
“een extra grote, verrassende en feestelijke afsluiting”
Het grootste Fryske muzykteaterspektakel doet zijn allerlaatste show op zondag 25 november in het WTC Expo te Leeuwarden.
Na eerdere succesvolle concerten in een grote circustent in Heerenveen en Franeker werd de show in Dokkum door de weersomstandigheden afgelast en besloten het grote slotfeest in WTC Expo te doen.
SimmerTime2018 gaat over het behoud en het doorgeven van de Friese cultuur, natuur en taal.
In het twee uur durend programma zal de rijke Friese historie en de toekomst van Friesland mondiaal, op een theatrale en humoristische wijze op het toneel verschijnen.
Met o.a. De Kast, Piter Wilkens, Freark Smink, Johannes Rypma, Hubert Heeringa en Adriana von Banniseth
Een drietalige voorstelling vol liedjes en sketches en de Fryske priuwerij die voor elke show plaatsvindt.
TIJDEN
De middagvoorstelling is vanaf 14:30 uur en zal tot 17:15 uur duren, met een pauze ingepland van 30 minuten. De Fryske Priuwerij vindt plaats vanaf 12:30 uur, deuren open vanaf 12:15, deuren zaal open vanaf 13:45.
De avondvoorstelling is vanaf 20:00 uur en zal tot 23:00 uur duren, met een pauze ingepland van 30 minuten. De Fryske Priuwerij vindt plaats vanaf 18:30 uur. deuren open vanaf 18:15, deur zaal open vanaf 19:00.
Fryske Priuwerij:
Speciaal voor deze editie vindt voorafgaand aan de voorstellingen in samenwerking met de welbekende Omrop Fryslân tv-kok Reitse Spanninga de Fryske Priuwerij met biologische streekproducten plaats.
De Priuwerij bestaat uit een samenstelling van bijzondere gerechten bereid door lokale bedrijven. Alle ingrediënten voor de gerechten zijn biologisch en komen uit de streek. De gerechten zelf lopen uiteen en zijn erg divers: zo is er een mini ‘ganzen hotdog’ in het menu opgenomen, maar komt ook de echte Fryslân burger aan bod en worden natuurlijk de aardappelen van Friese grond niet vergeten.
Extra leuk aan de Fryske Priuwerij is dat de gerechten geserveerd worden vanuit hippe foodtrucks van de lokale bedrijven zelf!
Zie voor alle menu en informatie: https://www.simmertime2018.nl/fryske-priuwerij/
Meer informatie kunt u vinden op
https://www.simmertime2018.nl/
Tickets:
Beste plaatsen: 39,50 (rijen in het midden)
Circusring: 34,50 (beide zijkanten)
Ring: 29,50 (achterin)
*prijzen zijn incl. servicekosten, plaatsen zijn niet geplaceerd- voor groepen van 10 personen en meer zijn speciale mogelijkheden. Meer informatie op: groepsreservering@simmertime2018.nl

TICKETS:

https://www.simmertime2018.nl/tickets-bestellen/