Een evenement met vele hoogtepunten!


Van 12 tot en met 14 januari 2017 staat het WTC Expo in Leeuwarden weer helemaal in het teken van de KFPS Hengstenkeuring. Drie dagen lang genieten van het Friese paard tijdens keuringen, clinics en adembenemende shows.

Het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek maakt zich elk jaar opĀ  voor haar belangrijkste evenement, de jaarlijkse Hengstenkeuring.

De Hengstenkeuring is al lang niet meer alleen een keuring. Het is uitgebouwd tot een breed evenement, waarin naast het keuren van hengsten, onder meer show, educatie en amusement centraal staan. Maar de keuring is zeker ook de ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van Friese paarden wereldwijd.

De nog immer toenemende belangstelling voor het Friese paard vanuit het buitenland trekt ook steeds meer mensen vanuit het buitenland naar Leeuwarden in het tweede weekend van januari. Elk jaar komen er meer dan 25.000 bezoekers, uit meer dan 30 landen vanuit alle continenten.

Hengstenkeuring

Meer informatie kunt u vinden op www.kfps.nl