30 september 2016 gaan we de grootste scholen reünie van Leeuwarden organiseren!
OSP-J-peg-adv-met-sponsoren-205x300
Heb jij in de jaren ’80 of ’90 op voortgezet-, MBO of HBO in Leeuwarden gezeten?
Dan mogen jij én je oude klasgenoten niet ontbreken op deze 1e editie van de Old School Party Leeuwarden!
Elke school uit die tijd krijgt z’n eigen ontmoetingsplek, centraal in de zaal staat de bijzondere Fontijnbar én op het Dansplein in de zaal ernaast staat het grote podium voor de optredens van dj’s en de livebands.
Zorg dus dat je dit fantastische feest alvast in je agenda noteert, want dit komt niet vaak voor, we creëren meerdere schoolpleinen voor alle verschillende Leeuwarder scholen waar je je oud schoolvrienden, klasgenoten of oude schoolliefdes eindelijk weer eens kunt ontmoeten. Veel mensen hebben ook op meerdere scholen gezeten, dus je kan klasgenoten van méérdere scholen zien!

Edwin Evers Band knallende act Oldschoolparty

De afsluitende act voor ‘Oldschoolparty’ is bekend: de Edwin Evers Band is gecontracteerd om de boel eens ouderwets op z’n kop te zetten. De 13-koppige formatie rondom de populaire radio-dj Edwin Evers maakt al meer dan 12 jaar podia in het hele land onveilig. Edwin Evers zelf zal plaatsnemen achter de drums, maar ook ga je meemaken welk een begenadigd zanger hij is. Ook de andere bandleden zijn stuk voor stuk topmuzikanten en tezamen zorgen ze voor een wervelende show met covers van allerlei hits. De stem van de jaren 90 De Edwin Evers Band past natuurlijk perfect in dat tijdsbeeld, omdat de radio in die tijd werd gedomineerd door Edwin Evers en zijn onnavolgbare sidekicks, in het mega-populaire radioprogramma ‘Evers Staat Op’ (1997). Eerder had hij al succes met de programma’s ‘Evers in het Wild’ en ‘Vrijdagavondkeet’. “Door de grappen en grollen van Edwin Evers zette ik vroeger ’s ochtends de radio al aan. Bijna iedereen deed dat. Kun je nu een radioprogramma noemen waar half Nederland naar luistert? Ik niet. Daarom ben ik zo blij dat dit radio-icoon met z’n band komt optreden. Tijdens de hele avond zal daarnaast de OldSchoolParty Allstars band de allergrootste hits uit de jaren ’80 en ’90 spelen. Te zijner tijd kan je stemmen via onze FB pagina welke songs jullie de allerbeste vonden! De rest van de programmering zullen we later bekend maken.
Alle ruimtes zijn sfeervol aangekleed en er zijn dus verschillende pleinen, zoals het Eetplein, Caféplein, Schoolplein en Dansplein! Volop gelegenheid om ‘oude’ bekende tegen te komen en na lange tijd weer bij te kletsen! Volg het actuele nieuws via onze Facebookpagina OldschoolpartyLeeuwarden.
Tickets:
Earlybird: 25,00
Regular: 30,00
Tickets via: www.vanplan.nl
Meld je alvast aan op onze site en laat je vrienden weten dat je gaat!
www.oldschoolparty.nl