10-jarig jubileum Vrouw!

Al tien jaar lang staat de beurs Vrouw! in Leeuwarden voor een kwalitatief hoogwaardige beurs voor een groot publiek kooplustige vrouwen. In het vroege voorjaar van 2017 vindt van 10 t/m 12 maart de 10e editie plaats.

Vrouwen ervaren de beurs als dé ultieme dag uit, een totaalbeleving van winkelen, proberen, beleven, proeven en ervaren. Duizenden bezoekers dompelen zichzelf ieder jaar onder in alles dat Vrouw! te bieden heeft: ‘shop till you drop’. Maar de beurs is meer dan alleen shoppen.. er zijn modeshows met de nieuwste collecties, live optredens van Nederlandse sterren en een variatie aan workshops. Je ontdekt er dé mode- en interieurtrends voor 2017 en krijgt advies op het gebied van kleur, stijl, haar en make-up. Complete metamorfoses vinden er plaats!

Meer informatie kunt u vinden op:
www.vrouw-beurs.nl