WTC EXPO

 

WTC EXPO

 

WTC EXPO

 

WTC EXPO

 

WTC EXPO

 

WTC EXPO

 

WTC EXPO

 

WTC Expo

1
1

Het WTC Expo behoort tot de top-3 evenementen locaties van Nederland en biedt een uitgebreide en bruisende evenementenkalender met grote (internationale) publieks- en vakbeurzen, congressen en seminars, populaire concerten, symposia en tal van andere activiteiten. Voor bedrijven een goede plek om klanten te ontmoeten en zaken te doen. De eigen producties van het WTC Expo zijn:
Caravana, Racing Expo, Boot Holland, Vrouw!, BCDN, Oh My Day!, ClassicsNL, Hobby & Vrijetijd, Noord-Nederlandse Landbouwbeurs en Supervlooi.

Deelnemen aan een beurs

Beursdeelname is een investering die zich bij een goede voorbereiding en als geïntegreerd onderdeel van uw algehele verkoop- en marketinginspanningen zeker terug verdient. Live communicatie is het enige marketing¬instrument waarmee u alle vijf de zintuigen van de doelgroep kunt bespelen. U kunt mensen laten zien, horen, voelen, ruiken en proeven wat u ze te bieden hebt. U bent direct en persoonlijk in contact met uw doelgroep.
De beurzen die in eigen beheer worden georganiseerd door en in het WTC Expo hebben hun sporen ruimschoots verdient en trekken gezamenlijk jaarlijks bijna achthonderdduizend bezoekers uit binnen en buitenland. U kunt rekenen op ervaren beursmanagers, scherpe deelname tarieven, een uitgedacht marketingplan per beurs en uitgebreide faciliteiten. Zo is er de mogelijkheid gebruik te maken van uniforme standbouw, kunt u als exposant voordelig overnachten in het WTC Westcord Hotel en beschikken we over een Inhouse catering.
Onderstaand treft u een overzicht van de eigen producties van het WTC Expo. Klik op het desbetreffende logo om direct naar de website te gaan voor uitgebreide informatie en de deelnamemogelijkheden.
Heeft u vragen over deelname aan onze producties, neemt u dan contact met ons op via tel: 058 2941500 of stuur een mail naar info@wtcexpo.nl.

Faciliteiten

Het WTC Expo heeft een uitgebreide facilitaire service. Wanneer u niet over eigen standbouw beschikt, kunt u een stand aanvragen bij het WTC Expo. Deze stand bestaat uit witte standwanden en tapijt. De stand wordt voor u op- en afgebouwd. Deze basisstand kunt u aanvullen met onder andere duospots, een hoekberging en een balie.
Daarnaast zijn er andere extra faciliteiten te bestellen zoals krachtstroom, water, WiFi aansluiting, verscheidene meubels, standschoonmaak en planten.
Klikt u hier om alle faciliteiten met betrekking tot uw stand te bekijken en een bestelling te plaatsen.
Naast deze faciliteiten heeft het WTC Expo complex verscheidene voorzieningen en faciliteiten:
  • 40.000 m2 expositieoppervlakte
  • Capaciteit tot 30.000 personen
  • 3.200 eigen parkeerplaatsen
  • Interne en externe camerabewaking
  • Rigging uitsluitend door WTC Exp
  • Inhouse catering op maat
  • Inpandig 4-sterren Westcord WTC Hotel met 143 comfortabele kamers
  • Inpandig Michelinster bekroond restaurant Élevé met uitzicht over Leeuwarden
  • Nabij uitvalswegen en op loopafstand van openbaar vervoer en stadscentrum
Wilt u meer weten over de faciliteiten die het WTC Expo u te bieden heeft, neemt u dan contact met ons op via 058-2941500, afdeling facilitair. Onze medewerkers staan klaar om u verder te informeren. Onze kennis en deskundigheid gecombineerd met uw enthousiasme staan bij de organisatie van ieder evenement garant voor succes!

In house catering

WTC Hospitality exploiteert, als exclusieve in house cateraar, de volledige horeca in het WTC Expo complex in Leeuwarden. Er zijn verschillende mogelijkheden en voorzieningen voor de horecabenodigdheden op uw stand. Als standhouder kunt u tijdens de beurs verschillende soorten dranken, lunchpakketten en bittergarnituren bestellen.
Naast de cateringservice kunt u gebruik maken van onze horecagelegenheden in het complex.  Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruik maken van ons betaalsysteem met de exposanten-betaalkaart. Met deze betaalkaart kunt u in ons restaurant Grutte Pier, bij het Standhouderbuffet en op veel van onze terrassen gebruik maken van onze diensten. Al het verbruik wordt op deze betaalkaart geregistreerd en na afloop van de beurs ontvangt u hiervan een factuur. U hoeft niet meer contant af te rekenen en losse bonnen in uw administratie te verwerken. U krijgt van ons één overzichtelijke factuur.
Wanneer u gebruik wilt maken van de horeca service van het WTC Hospitality kunt u de downloads vinden op www.wtcexpo.nl/horeca.

Westcord WTC Hotel

In 2009 opende het WestCord WTC Hotel haar deuren. Dit comfortabele 4-sterren hotel telt 143 moderne kamers. Alle kamers zijn voorzien van bad en douche, of een douche in combinatie met een stortdouche, apart toilet, minibar, televisie, (wireless) internet, telefoon, kluisje, airconditioning, extra lange en brede bedden en gratis koffie- en theevoorzieningen. Tevens kunt u gebruik maken van de connecting rooms, de sauna, het solarium en de fitnessruimte.
Het WestCord WTC Hotel staat in directe verbinding met het WTC Expo beurscomplex, de brasserie, het hoogste restaurant en bar lounge van Friesland, de congres- en vergaderzalen en de kantoren van het WTC Expo complex. Bovendien beschikt het WTC Hotel over gratis WIFI internet en bevindt het Holland Casino zich naast het hotel.
Overnachten in dit hotel betekent voor u als exposant, uw expo stand en alle voorzieningen binnen handbereik! Tevens is het historisch centrum van de Friese hoofdstad op loopafstand. Wanneer u deelneemt als exposant aan één van onze evenementen, kunt u gebruik maken van ons speciale arrangement, zodat u kunt overnachten op de beurs.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met WestCord op +31 (0) 58 2334900 of via email: leeuwarden@westcordhotels.nl.

Onderstaande producties worden in eigen beheer door en in het WTC Expo georganiseerd.

Racing Expo

Racing Expo

26 en 27 januari 2019

Supervlooi

Supervlooi

Meerdere data

CLASSICSNL

CLASSICSNL

25 t/m 27 oktober 2019

Hobby & Vrije tijd

Hobby & Vrije tijd

8 t/m 10 november 2019

Noord Nederlandse Landbouwbeurs

Noord Nederlandse Landbouwbeurs

12 t/m 15 december 2018

BCDN

BCDN

24 en 25 maart 2020

Vrouw!

Vrouw!

13 t/m 15 maart 2020

Boot Holland

Boot Holland

7 t/m 11 februari 2020

Caravana

Caravana

23 t/m 28 januari 2020

Online kaartverkoop

Voor diverse projecten in het WTC Expo kunt u de toegangskaarten online aanschaffen.

Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het nieuws over WTC Expo. U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Voor informatie over specifieke beurzen kunt u zich via de beurzensite aanmelden.