WTC Expo

Nieuws

Het aftellen naar Caravana is officieel begonnen!

Nog 3 maanden te gaan en dan barst van 24 t/m 28 januari 2024 het leukste kampeerspektakel van Nederland weer los! Als vanouds zijn alle hallen van het WTC Expo in Leeuwarden weer in gebruik. Op Caravana vind je alles wat je nodig hebt voor jouw ideale kampeervakantie.

Caravana pakt dit jaar onder andere uit met de nieuwste caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, veel campings uit heel Europa en de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Proef de kampeersfeer en neem eens een kijkje bij één of meerdere interessante workshops en presentaties!

De verkoop van de voordeeltickets is van start gegaan! Bemachtig een kaartje voor Caravana van 24 t/m 28 januari 2024 en tel af naar de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland! En… ook niet onbelangrijk, profiteer nu ook nog eens van korting!

NIEUW op Caravana!

Kampeerhal Roden

Komende editie voor het eerst te vinden op Caravana: Kampeerhal Roden! Dé kampeerwinkel van Noord-Nederland. Bij Kampeerhal Roden vind je alles voor jouw vakantie, vrije tijd en tuin onder één dak. Met 20.000 m2 winkelplezier, een restaurant en kinderspeelplaats ben je in de winkel zomaar een dagje zoet. Op Caravana brengen ze de leukste kampeeraccessoires mee. Alles om jouw kampeerplek gezellig te maken. Nieuwsgierig? Kom langs of ontdek alvast het assortiment op kampeerhalroden.nl.

VANTourer Veneboer

Aankomende editie nieuw op Caravana: de VANTourer! VANTourer een innovatief buscamper merk met een uniek ruimteconcept, vario badkamer, standaard dieselverwarming en nog veel meer unieke extra’s. Kom de VANTourer aankomende editie bekijken op de stand van Veneboer Caravans & Campers!

Nieuw op Caravana: Het Jong Gebruikt Plein!

Op het Jong Gebruikt Plein vind je een prachtige verzameling campers die niet ouder zijn dan 3 jaar. Bovendien hebben de campers niet meer dan 75.000 km op de teller. Het Jong Gebruikt Plein is dé bestemming voor eenieder die overweegt een jonge, tweedehands camper aan te schaffen.

ACSI

Altijd een kampeerreis die bij je past! Ga samen met andere kampeerliefhebbers op avontuur en ontdek de prachtige streken en culturen van Europa. Met jouw eigen kampeermiddel maak je een indrukwekkende rondreis die je niet snel vergeet. De reizen worden begeleid door ervaren reisleiders. Zij nemen je mee op unieke excursies, maar er is ook genoeg ruimte voor individuele vrijheid. Welke reis je ook kiest, je beleeft de vakantie van je dromen!

ANWB

Beleef de ultieme shopervaring bij ANWB! Ontdek de nieuwe wintercollectie van Human Nature, het eigen merk van ANWB, ontworpen om zorgeloos te genieten van de natuur. Van warme en stijlvolle kleding tot functionele reisartikelen die jouw avonturen naar nieuwe hoogten tillen. Bij ANWB is elke buitenervaring van onschatbare waarde, of het nu gaat om een wandeling naar de supermarkt of over de toppen van het Juragebergte. Ervaar de sterke en praktische kwaliteitsproducten, waarmee je comfortabel en beschermd naar buiten kunt gaan.