WTC Expo

Nieuws

Leuke beurzen & evenementen op de planning!

Het is tijd om je agenda erbij te pakken want er staan geweldige beurzen en evenementen op de planning en we willen graag dat je erbij bent! Als eerste kijken we met zijn allen uit naar Caravana 2024! Maar er is nog veel meer te zien bij WTC Expo Leeuwarden! Lees verder om erachter te komen welke evenementen je kunt verwachten.⬇️

Caravana 2024!
Op 24 januari start de 62e editie van Caravana! Wij kunnen niet wachten tot de deuren weer openen van het grootste kampeerevent van Noord-Nederland. Kom jij een kijkje nemen tussen de nieuwste campers en caravans, (voor)tenten, vouwwagens, tenten, kampeeraccessoires, campings en veel meer?

Koop dan je ticket online in plaats van aan de kassa om van de laatste korting te profiteren!   

Supervlooi
De jacht op schatten, vintage pareltjes en geweldige koopjes begint hier! De Supervlooi is op 11 februari, 17 maart, 1 april en 7 april een waar paradijs voor koopjesjagers. Graaf tussen de kraampjes en ontdek de meest verbazingwekkende vondsten. Allerhande tweedehands producten worden aangeboden, soms al jaren oud maar ook producten die zo goed als nieuw zijn. Bestel hier je tickets!

Racing Expo
Wie van auto- en motorsport houdt, kan bij Racing Expo Leeuwarden zijn hart ophalen. Het aanbod in auto- en motorsport, tuning en design is gevarieerder dan ooit!
Racing Expo Leeuwarden is niet alleen de plek voor liefhebbers van snelheid en kracht, maar ook voor tuning, merchandise, audio, kleding, poetsmiddelen, modelauto’s etc. Neem voor meer informatie een kijkje op de website




Night Fever: A Tribute to the Bee Gees
You should be dancing, yeah! Night Fever komt naar Leeuwarden! Met een nieuwe concerttour brengt Night Fever een eerbetoon aan de legendarische broers Gibb. Bereid je voor op een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en een formatie van 8 topmuzikanten. Groots, indrukwekkend en alleen in de grootste zalen van ons land te zien. De vernieuwde Nights on Broadway show staat als een huis. Bestel hier je tickets!

En dat is nog niet alles!
In 2024 staan er nog meer geweldige evenementen op ons programma, waaronder Boot Holland en Vrouw!. Wil je alvast een voorproefje van wat er komen gaat? Klik hier om onze volledige agenda te bekijken!