WTC Expo

Nieuws

Zet De Landbouwbeurs 2024 in je agenda!

De astronomische lente is begonnen! 
Het moment dat het seizoen weer losbreekt voor veel boerenbedrijven is de lente. De koeien maken hun eerste dans in het groene gras, de aardappelen worden massaal gepoot en de eerste snede houdt de gehele sector weer bezig. Wat ons betreft de mooiste tijd van het jaar. Wij willen iedereen heel veel succes wensen tijdens deze naderende mooie periode!

De Landbouwbeurs Leeuwarden 2024 in je agenda!
Eens in de twee jaar reist de agrarische sector in het noorden van Nederland af naar Leeuwarden om in het WTC Expo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de sector, primeurs & noviteiten te ontdekken, gezellig bij te kletsen en (nieuwe) leveranciers of partners te zoeken. Voor alle melkveebedrijven, akkerbouwers, loonbedrijven, (glas)tuinbouw en overige fokkerijen is er genoeg te ontdekken. De transitie binnen de landbouw zorgt voor nieuwe uitdagingen. Hoe hiermee om te gaan ontdek je tijdens De Landbouwbeurs Leeuwarden 2024! Noteer alvast 11 t/m 13 december in je agenda en zorg dat je het niet mist.

Deelnemer uitgelicht!
De eerste deelnemers zijn verzekerd van een standplaats tijdens de 24e editie van De Landbouwbeurs Leeuwarden. Eén van deze deelnemers is Koeckhoven.net Voor de derde keer op rij zullen zij afreizen naar het WTC Expo om hun nieuwste innovatie te presenteren.

Koeckhoven.net is onder andere bekend van de doorontwikkelde Ecoploeg, kopeg en zaaimachines. Alle machines van dit mechanisatiebedrijf zijn aangepast op de hedendaagse uitdagingen voor de landbouwsector.