Onze nieuwsbrief verschijnt maximaal 4x per jaar en informeert u over onze beursagenda, overige activiteiten en het laatste nieuws.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuws betreffende het WTC Expo? Klik op het plaatje rechts, meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief in uw mailbox.
Wanneer u liever specifieke informatie ontvangt over één van onze beurzen kunt u zich aanmelden voor de beursnieuwsbrief op de betreffende website. Klik hier voor het overzicht van onze eigen producties.
WTC Expo gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u nieuwsbrieven toe te sturen met informatie over o.a. onze beurzen. Nadat u zich hiernaast heeft ingeschreven ontvangt u nog een activatielink in de mail. Pas nadat u deze heeft aangeklikt is uw e-mailadres aangemeld voor onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wtcexpo@wtcexpo.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u hiernaast in te schrijven, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.