Het WTC Expo organiseert vanuit de eigen organisatie veel beurzen, congressen en evenementen.  De pers is van harte welkom op alle evenementen die het WTC Expo zelf organiseert. Daarnaast faciliteert het WTC Expo veel evenementen. De specifieke informatie over de evenementen en de voorzieningen en toelating voor de pers is te vinden op de betreffende websites. Kijk voor meer informatie en links in onze agenda.
Accreditatie
Direct naast de entree bevindt zich de perskamer voor vertegenwoordigers van de media. Tevens huisvest de organisatie zich hier tijdens de beurs.
Toegang en parkeren
Vertegenwoordigers van de media kunnen bij bezoeken aan het WTC Expo gebruik maken van een perskaart om toegang te krijgen tot het desbetreffende evenement. De pers kan gebruik maken van de parkeerfaciliteiten en desgewenst tevens een uitrijdkaart krijgen. Wanneer u vragen heeft over de beurs, wanneer u een perskaart voor de beurs wilt ontvangen of wanneer u persmateriaal wilt aanvragen kunt u contact opnemen met de beursmanager.
Meld u aan
Meld u hier aan voor het persbestand en geeft u aan om welke beurs het gaat opdat we u op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws over de beurs.

WTC Expo

Heliconweg 52 8914 AT Leeuwarden
Postbus 1144 8900 CC Leeuwarden
Telefoon 058 – 2941 500
Fax 058 – 2941 505
E-mail: info@wtcexpo.nl